De deelkelder aan de gracht

De deelkelder is een nieuw concept aan de oude gracht in Utrecht. Eigenlijk is de Deelkelder, zoals ook op de eigen site omschreven wordt, een soort speel-o-theek voor volwassenen.

Je kunt er dusĀ spullen lenen die je niet vaak gebruikt maar wel handig zijn om soms tot je beschikking te hebben. Denk bijvoorbeeld aan een beamer, leuk voor op een feestje maar wel een duur ding om aan te schaffen. Of een statafel of hegschaar. Maar ook gereedschappen of huis- en tuin-benodigdheden. Benieuwd naar wat Michiel van Wickeren op het idee bracht de deelkelder op te richten? Bekijk het filmpje dan hieronder.

 

Per 1 januari is de eerste locatie geopend aan de Oude gracht aan de werf op nummer 417. Op de site staat duidelijke vermeld hoe de deelkelder nu precies werkt. Met een abonnement krijg je namelijk toegang tot een breed assortiment aan kwaliteitsspullen. De simpele spullen kosten niets extra’s, voor de specifiekere en dus waardevolle spullen betaal je een extra vergoeding in de vorm van Deeltjes dit is de betaaleenheid van DeDeelkelder. Lenen via DeDeelkelder is niet alleen goedkoper, maar ook beter voor het milieu en daardoor een goed alternatief voor de duurdere verhuur- en verkooppunten. Benieuwd naar wat de deelkelder te bieden heeft, of wil je meer informatieĀ klik dan hier voor de site.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.