Gevangen in Noord-Korea

Willem van der Bijl dacht rustig voor een zakenreis naar Noord-Korea te kunnen. Het land in komen was geen enkel probleem maar uit was helaas een ander verhaal.

In de vijfde uitzending van Campustalk gingen we bij hem langs om over zijn postzegelspeciaalzaak te praten. Benieuwd naar deze uitzending? Klik dan hier. Maar naast dat hij deze bijzondere winkel heeft is hij ook beroemd van iets anders. Namelijk de verdenking op spionage in Noord-Korea. In totaal heeft hij het land 24 keer bezocht. Dat is al zeer uitzonderlijk opzich. Maar helaas had zijn laatste bezoek een zure nasmaak. Benieuwd naar zijn verhaal? Kijk dan het filmpje hier onder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.