Sannie`s Toiletgeheimen

Op 13 november 2015 maakten 3FM radio-dj`s Barend en Wijnand de Toiletjuf van het jaar bekend. Zoals je gezien hebt in uitzending  11 en 12 van Campustalk en uitzending 1 t/m 3 van CampusCam , is de Utrechtse Sannie van Ginkel er met de hoofdprijs vandoor gegaan.

 

Met haar sprankelende persoonlijkheid en vrolijke inrichting, maakt zij volgens de bezoekers van Tivoli Vredenburg van een toiletbezoek een feestje. De Utrechtse neemt zeker geen blad voor de mond en omschrijft zichzelf als een echt lachebekje. Bij haar kun je niet alleen naar het toilet, je kunt er ook nog dingen kopen zoals:slippers, tampons, condooms, chips, deodorant, parfum, elastiekjes, snoep en nog veel meer. Ze geeft aan nog veel meer aan te zullen schaffen. ‘Ik probeer vooral te luisteren naar wat mensen nodig hebben en dat koop ik dan. Ik hoor altijd dingen en dan denk ik, o ja dat heb ik nog niet.’ Nu de uitzendingen van Campustalk en Campuscam voorbij zijn, kun je hier de laatste afleveringen van Sannie`s Toiletgeheimen bekijken.

Vandaag is Sannie op bezoek in café Weerzicht om de openbare toiletten te inspecteren. Ze besluit om de wc stevig onder handen te nemen met de borstel. Zie het filmpje hieronder

 

 

In alweer de laatste aflevering geeft Sannie een eindoordeel van de toiletten die zij heeft geïnspecteerd en vertelt ze wat ze gaat doen om volgend jaar weer Toiletjuf van het jaar te worden. Je ziet het in de laatste aflevering van Sannie`s Tioletgeheimen

 

 

 

 

Naast Sannie waren er nog een aantal  andere opvallende toiletdames die meededen in de strijd om Toiletjuf van het jaar te worden. In totaal waren er acht dames genomineerd die toiletten door heel Nederland schoon weten te houden, maar er kon er maar een met het gouden schoteltje vandoor gaan.  Zo werd de Bredase Ruby Sprenkels tweede in de race en de Amsterdamse Pamela was ook een opvallende deelneemster. Volgend jaar zullen we zien of Sannie haar titel zal behouden.

Bekijk hier hoe Pamela alles onder controle heeft.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.