Achter de schermen met Mats van Heusden (9)

In aflevering 15 van CampusTalk lente 2015-2016 zagen we hoe Mats van Heusden zich aan het voorbereiden is op een voorstelling van Disney’s Beauty and the Beast. Maar wat gebeurt er nu eigenlijk allemaal achter de schermen bij zo’n musical ? 

Die vraag leeft bij meer mensen. De cast van Beauty and the Beast gaf daarom de mensen die de musical op Facebook hebben geliked een rondleiding. Toevallig was CampusTalk die dag ook aanwezig. Zo zie je Mats rond 22 minuten in onderstaand filmpje op beeld verschijnen. (Let op: het kan even duren voor het filmpje is geladen.)

Achter de schermen bij Beauty and the Beast

Geplaatst door BeautyBeastNL op zaterdag 12 maart 2016

Bijzonder
Voor Mats is het bijzonder om met volwassenen op het toneel te staan. Hij mag spelen met één van zijn grote voorbeelden, Anouk Maas. Vlak voordat ze het podium op gingen bij de Musicalawards, hadden ze een gesprek. Mats kan het zich nog goed herinneren. “Ik had al gezien dat ze in de Sound of Music had gespeeld. Dat zei ik tegen haar. Ze vertelde toen ook over Shrek. Het was super leuk om even met Anouk te kletsen”, vertelt hij trots.

Wat Mats in het item niet vertelt, is dat hij over een tijd misschien ook te zien is als Ciske de Rat. Na duizend aanmeldingen voor de audities is hij nu één van de tien jongetjes die kans maken op de rol. In de toekomst hoopt hij nog een keer in Beauty and the Beast te spelen, maar dan gaat hij voor de hoofdrol van het beest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.