5 bijzondere vloggers

Tijdens uitzending 5 van Lente besprak CampusBlog vloggers. Vlog staat voor video blog. Het is een blog, maar dan doormiddel van een video. Vloggers staan bekend om hun snelle beeldwisselingen en persoonlijke verhalen. Veel vloggers zijn echte sterren op het internet. Een paar verdienen zelfs miljoenen met hun filmpjes. Hier zijn 5 erg bijzondere vloggers op YouTube!

Jenna Marbles.

De 29-jarige Jenna Marbles is de best verdienenende vrouwelijke YouTube-ster ter wereld. Haar filmpjes staan bekend om hun bizarre onderwerpen (dronken knutselen of je hond lichtelijk irriteren) en vulgaire taalgebruik. Onlangs werd haar YouTube-werk bekroond met een standbeeld in Madame Tussauds.

 

Tyler Oakley.

Tyler Oakley is de diva van youtube. Met zijn persoonlijke verhalen en altijd opwekkende gedachtes is hij een lichtend voorbeeld voor miljoenen tieners. Daarnaast staat Oakley bekend om zijn samenwerking met bekende sterren en mocht hij een tijdje geleden zelfs dineren met Obama in het Witte Huis.

 

JacksGap.

Jack Harries richtte zijn youtubekanaal op om een invulling te geven aan zijn tussenjaar. Hoewel zijn filmpjes vanaf de start wel redelijk werden bekeken, explodeerde zijn kanaal pas echt toen hij zijn eeneiige tweelingbroer Finn introduceerde. JacksGap heeft ervoor gezorgd dat Jack nu voor verschillende organisaties de hele wereld over mag reizen voor het maken van korte documentaires.

 

Danisnotonfire.

Dan Howell is een van de bekendste vloggers van Groot Brittannië. Wat Dan zo bijzonder maakt is dat hij werkelijk niets verbloemd over zijn bizarre leven. Van het per ongeluk verkopen van bijlen aan tienermeisjes, tot aan het hebben van een zonnesteek. Dan verteld van alles over zijn leven, zodat wij er een beetje om kunnen lachen.

 

EnzoKnol

EnzoKnol is Hollands eigen YouTube-ster. Met meer dan een miljoen vaste kijkers behoort zijn YouTube-kanaal tot de top van Nederlandse YouTubers. EnzoKnol wordt aanbeden door ladingen aan tienermeisjes en ook jongens kijken flink naar hem op. Hij is het teken dat ook Nederlandse vloggers erg ver kunnen komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.