De feestjes van Tomas van Gorp

Drie jaar geleden gaf Tomas met een handjevol vrienden een geinig feestje voor vrienden en familie. Een paar jaar later kwam onder andere T-Pain een drankje doen, en nu vullen ze volle zalen in Paradiso en sloten zij de India af op Lowlands festival 2015.

Feestjes geven, HKU student Tomas van Gorp heeft er, zoals te zien was in aflevering zeven van Campus Talk, een neusje voor. In het begin waren de feestjes bedoeld voor zijn eigen vriendenkring. Wanneer hij een rondje door de zaal liep had hij het vooral druk met handjes, knuffels en kusjes geven aan goede bekenden. Nu zijn zijn feesten een groot succes zijn is hij  niet alleen meer gastheer van zijn eigen vrienden. Hieronder een kleine impressie.

Het absolute hoogtepunt van Tomas’ feestjes: Harrie Hossel op Lowlands.

IMG_2834
Harrie Hossel in de India-tent op Lowlands 2015.
IMG_2847
De Harrie Hossel-crew op het podium van de India.

Een sfeerimpressie vanaf het podium.

Nog meer interesse in Tomas’ feestjes? Op deze Facebookpagina’s vind je foto’s en filmpjes van Harrie Hossel, Hussy en Kip 6.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.