Iedereen kan een zeemeermin zijn

 Sinds een aantal weken biedt Jolanda van der Meijden, oprichter van zwemschool ONDA, zeemeermin zwemlessen aan. “Binnen twee weken had ik al tachtig aanmeldingen. Het is hot en happening”, aldus Van der Meijden. 

Zwemdocent Van der Meijden begrijpt de populariteit van de zeemeermin zwemlessen: “Het spreekt natuurlijk tot de verbeelding, omdat het er mooi uitziet. Welk meisje wilt nou geen zeemeermin zijn.” In aflevering twee van CampusTalk maakten wij al kennis met real life mermaid Vicky Janssen. Zij wilde altijd al een zeemeermin zijn.

Een specifieke fascinatie voor zeemeerminnen heeft Van der Meijden niet, maar als zwemdocent voelt zij zich als een vis in het water. “Ik ben met de zeemeermin zwemlessen gestart, omdat ik zag dat er veel animo voor was. Het is best zwaar om met een staart te zwemmen. Ik ben van mening dat dit veilig moet gebeuren en daar zijn zwemlessen voor nodig.”

De zeemeermin zwemlessen passen sterk binnen het aanbod van zwemschool ONDA. De zwemschool is twee jaar geleden opgericht voor kinderen met een bijzonder talent. “Het out of the box denken ben ik gewend. Inmiddels geef ik ook reguliere zwemlessen”, aldus Van der Meijden. De zeemeermin zwemlessen zijn populair onder kinderen, maar ook volwassenen die nieuwsgierig zijn kunnen terecht bij de zwemschool. Zij kunnen deelnemen aan de ‘Mermaid Experience’ en zich wanen in het leven van de Kleine Zeemeermin.

Een gedachte over “Iedereen kan een zeemeermin zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.