Sil is een van de nieuwe gezichten van TMI

TMI kent nu drie vloggers. Namelijk Pim, Emmelie en ons eigen redactielid Dennis. Het eerste seizoen van de vloggers zit er inmiddels op. Terwijl Pim video’s heeft gemaakt over afvallen, Emmelie over internetverslaving en Dennis over lachgas komt er binnenkort een tweede seizoen vlogs aan. Dit keer ook met een nieuwe vloggers, waaronder de roodharige Sil van der Wees.
Hoe ben je erop gekomen om vlogger te worden bij TMI?
“Ik werd gevraagd door Michiel Kalverda, om eens een keer langs te komen om te praten over TMI. Ik ken Michiel van de school voor journalistiek en de vloggers van TMI zijn vrienden van mij. Tijdens het gesprek met Michiel en de vlog-leider Stef Snakkers kwamen we erachter dat ik en TMI goed bij elkaar paste. De combinatie tussen mij en TMI leek ons drieën erg leuk, vandaar.”

Wat maakt jou als vlogger uniek?
“Ik ben natuurlijk heel erg leuk om naar te kijken. En een beetje heel erg arrogant. Maar dat is natuurlijk terecht. Daarnaast denk ik dat ik een goede afwisseling kan maken tussen een serieus interview, een persoonlijk verhaal en kan ik mensen vermaken.”

Welke onderwerpen ga je behandelen in je vlogs?
“Ik ga in seizoen twee vloggen over seks. De onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere het verschil tussen seks in pornografie en in seks in het echte leven. Een andere vlog gaat over een meisje met een persoonlijk verhaal, de link naar seks in dit verhaal is dat ze is aangerand en verkracht.”

Bekijk hier een voorproefje uit de komende vlogs van Sil:

Bekijk hier de uitzending met daarin het item over TMI:
http://campusblog.nl/campustalk-uitzendingen/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.