De inspiratie van Afghaanse modeontwerper Nawed Elias

In de CampusTalk thema uitzending was de Afghaanse modeontwerper Nawed Elias te zien, die zich bij het ontwerpen laat inspireren door Afghanistan en Nederland. Twee culturen die Nawed zelf als geen ander kent.

Op jonge leeftijd verhuisde hij met zijn ouders naar Nederland, waarna hij op topniveau aan kickboksen deed, een opleiding verzorging afmaakte en zichzelf tenslotte omschoolde tot modeontwerper. “Met mijn ontwerpen wil ik de Afghaanse, en de Westerse cultuur samenbrengen. Door het gebruik van Afghaanse stoffen te combineren met nette mannenpakken zijn deze twee werelden één met elkaar,” aldus Elias.

Bekijk hieronder de rest van het interview met Nawed, over zijn inspiratie voor zijn nieuwe collectie die geshowd zal worden tijdens Paris Fashionweek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.