Hier vind je barbershops in Utrecht

Waar in Utrecht vind je barbershops? Het zijn er, zeker vergeleken met een stad als Rotterdam, nog niet zo heel veel. Campusblog zette de bestaande barbershops voor je op een rijtje.

Monsieur Moustache
In onze uitzending (CampusTalk 15) namen we een kijkje bij deze onlangs geopende barbershop. Pascal, de barbier, behandelt maar één klant tegelijk en heeft zijn werkruimte gevestigd in de kelder van het wachtershuisje aan de kade.

Pappas
Op de voorstraat zit Pappas: een barbershop die naar eigen zeggen gespecialiseerd is in scheren op de traditionele manier. De barber vindt het “sit back and relax” principe belangrijk, je bent dus verzekerd van ontspanning en een scheerbeurt.

Maeson’s barbershop
Deze barbershop zit op de predikherenstraat en heeft naast barbers ook een heuse academy, waar je een opleiding tot barber kunt volgen.

Local Heroes
Recht tegenover TivoliVredenburg zit Local Heroes: een barbershop die niet alleen gespecialiseerd is in het bijwerken van mannenkapsels, baarden en snorren, maar ook verstand heeft van vrouwenkapsels.

Re-touch Hairstyling
Deze barbier heeft als slogan: “Change your hair into art”. De barbershop richt zich voornamelijk op mannen (en hun zoontjes) maar vrouwen zijn hier ook van harte welkom. Je kunt Re-touch Hairstyling vinden op de Sweder van Zuylenweg.

Frank’s Barbershop
Een barbershop in Amerikaanse stijl met een eigen productlijn en zelfs een app om afspraken te kunnen maken. Is beperkt open.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.