Utrecht komt met een eigen Gay Pride

Foto: Lennard Swolfs


De Utrechtse kroegeigenaar Robbert Kalff mocht dit jaar niet meevaren tijdens de Amsterdam Gay Pride. Robbert laat het hier niet bij en heeft besloten om een parade te organiseren door de grachten van Utrecht.

Robbert Kalff is afgewezen voor de Gay Pride in Amsterdam. De organisatie geeft als reden dat de Utrechtse kroegeigenaar niet aan alle voorwaarden voldeed. Toch heeft Robbert na zijn afwijzing niet stilgezeten. Hij heeft een team verzameld en is een plan gaan smeden: een Gay Pride dwars door het centrum van Utrecht.

De kroegeigenaar weet van aanpakken en steekt gelijk de handen uit de mouwen. Hij promoot zijn idee via Facebook en er blijkt veel animo voor. De organisatie van de Utrechtse tocht is nog in volle gang, maar Robbert weet al precies hoe de route eruit zal zien en hoe hij dit wil financieren. Wij gingen met hem het water op om zijn plannen te bespreken. Zie hier alvast een voorproefje van de Utrechtse Gay Pride.

 

 

De voorlopige route

route

 

Ben jij benieuwd welke kritiek Robbert heeft op de organisatie van Amsterdam Gay Pride en wil je meer beelden zien van onze tocht? Kijk dan naar CampusTalk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.