‘Weet waar je aan begint’

Foto: Roma Santoro


Volgens Tineke van Asselt, hondeninstructeur en voorzitter Utrechtse Rashonden Vereniging, wachten baasjes van honden te laat met het samen op training gaan: ,,Het is jammer dat de bazen vaak pas op het moment dat het slechte gedrag er al is, komen en dan eigenlijk niet meer weten wat ze moeten doen.” En dat terwijl er de laatste tijd heel wat bijtincidenten voorbij zijn gekomen.

,,Bij een hond moet je zeker de eerste drie jaar tot volwassenheid goed investeren in de opvoeding, vind ik’’, aldus Van Asselt. Wat voor tips zij daarbij geeft? Zie en beluister hieronder het fragment:

 

Vergeet 7 oktober ook niet te kijken naar CampusTalk, waar het onderwerp uitgebreid besproken wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.