Online daten is niet alleen voor ouderen

Zoals je in uitzending 1 van CampusTalk al zag is online daten helemaal hip. Tinder en Happ’n zijn niet meer van de telefoons weg te denken en nu zijn ook de oudjes aan het online daten geslagen. Maar niet alleen oudjes kunnen aan online dating doen. Online is er voor iedereen wat te vinden. Wij zetten een aantal ‘speciale’ datingsites op een rijtje.

screen-shot-2016-12-21-at-08-57-57

Op zoek naar een baard
Zoek jij een man met een echte baard? Kijk dan eens op Bristlr! Deze site wordt ook wel de Tinder of beards genoemd. Je kunt je hier opgeven als man met baard, maar ook als baardzoekende. Het werkt eigenlijk hetzelfde als Tinder, je liked iemand en vervolgens zie je of je een match hebt.

 

Kindproof daten
Daten als je al kinderen hebt kan erg spannend zijn. Je weet natuurlijk niet zeker of je toekomstige partner wel kinderen wil, of al eigen kinderen heeft en het wel genoeg vind zo. Herken jij deze problemen? Dan is deze site iets voor jou. Op Alleenstaande Mama’s vind je daters die ook al een kind hebben, maar toch een nieuwe relatie willen. En laat je niet afleiden door de naam, want papa’s zijn ook gewoon welkom!
https://www.alleenstaande-mamas.nl/

screen-shot-dating

Positief door het leven met een soa
Leven met een soa is niet altijd even makkelijk. Gelukkig kun je het jezelf wel iets makkelijker maken. Op de site van Positive Singles kan je mensen ontmoeten die óók een soa hebben. Je kan aangeven welke soa je hebt (HIV, Hepatitis, Chlamydia etc.) en vervolgens word je gematcht met mensen die ook deze soa hebben. Hoef je je daar in ieder geval geen zorgen meer over te maken.

 

Churchproof daten
Ben je op zoek naar iemand die het geloof net zo belangrijk vindt als jij, maar heb je binnen je eigen netwerk geen succes? Kijk dan eens wat verder. Op sites als christianmatch en moslimdating vind je gelijkgestemden die ook op zoek zijn naar iemand waar ze hun leven mee kunnen delen.

 

Happy dating 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.