Kuifje Sovjet-editie na ruim 80 jaar eindelijk ingekleurd

In aflevering 14 van Campustalk Seizoen 16/17 Winter namen we een kijkje bij Utrechtse stripwinkel Blunder, waar allerlei soorten strips te vinden zijn. Naast de nieuwe strips die in de stripwinkel te vinden zijn, zijn de Donald Duck’s, Suske en Wiske’s en Kuifje van vroeger er ook nog altijd te vinden. Ook deze strips blijven zich nog steeds ontwikkelen. Afgelopen week is er aan de stripcollectie in de Kuifje-editie namelijk wel een heel bijzonder exemplaar toegevoegd! Bekijk het filmpje hieronder voor meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.