Stadstuin werktuin

Op de Europalaan in Utrecht vind je De Stadstuin. De stadstuin is een broedhaard van beginnende of iets meer gevorderde bedrijven. Het is een plaats waar werk, creativiteit en genot samenkomen.

Het is de ideale plaats om met je start-up in een creatieve omgeving te vertoeven, De Stadstuin. Beneden in de bar kan je genieten van een hapje en een drankje. Er zijn zelfs momenten waarop De Stadstuin een groot evenement organiseert voor een spetterend feest. Mensen die het liever zakelijk houden die kunnen hogerop in het gebouw terecht. Daar kan elk bedrijf een eigen kantoorruimte huren. Het is de ideale kans om andere bedrijven te leren kennen.

In De Stadstuin vind je onder andere Commoneasy (dit bedrijf zag je in uitzending vijf), de stichting Ons Geld en de ontwerpers van het spel Moneymaker. Het zijn stuk voor stuk mensen met een zin voor ondernemen. Ze willen allemaal de samenleving verbeteren met hun onderneming. Zij vinden net zoals veel andere ondernemers De Stadstuin ideaal om hun creativiteit te laten stromen.

Zij zijn lang niet de enige ondernemers die zich in het gebouw gesetteld hebben. Er zijn nog veel meer ondernemingen die je daar kan vinden. Bezoek dus zeker De Stadstuin op de Europalaan en ontdek het zelf.

Wil je de sfeer aan de stadstuin opsnuiven? Kijk dan hier:

Wil je de stadstuin graag bezoeken? Bepaal hier je snelste route:

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.