Zo maak je zelf wietolie en wietthee

In Campustalk Winter 2016-2017, aflevering 11 was Wernard Bruining van stichting Mediwiet te gast. Met hem bespraken we de opkomst van medicinale wiet, maar ook de problemen rondom de wetgeving én oplossingen, zoals zelf thuis mediwiet maken.

Terwijl CBD-olie op veel plekken moeiteloos verkrijgbaar is is THC-olie nog altijd verboden. Tot 2015 konden mensen deze THC-olie nog bij Wernard’s stichting krijgen, maar hiermee moest Mediwiet uiteindelijk stoppen. In plaats van het verkopen van de THC-olie is de stichting zich toen gaan focussen op het geven van voorlichting over hoe je o.a. THC-olie zelf kunt maken, gewoon thuis in je eigen tuin en keuken. In onderstaand instructie-filmpje van Wernard kun je zien hoe je zelf wietolie en wietthee kunt maken:

 

Er komen steeds meer initiatiefnemers op het gebied van THC-olie. Thuistelers die het ook verkopen aan andere mensen, iets wat officieel dus verboden is, worden steeds opener, om zo de discussie met justitie aan te kunnen gaan. Ook zijn er initiatieven zoals bijvoorbeeld de Social Club, die ook naar Amsterdam komt, die patiënten tegen een kleine vergoeding THC-olie geven.

Kijk voor meer informatie over medicinale wiet op www.stichtingmediwiet.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.