EK Vrouwenvoetbal start in Utrecht

Het EK vrouwenvoetbal van aankomende zomer wordt feestelijk geopend in Utrecht. In de Galgenwaard speelt Oranje op 16 juli haar eerste wedstrijd tegen Noorwegen. Naast de openingswedstrijd staan er nog drie andere wedstrijden gepland. Woensdag 19 juli speelt Engeland tegen Schotland, drie dagen later staat Frankrijk tegen Oostenrijk op het programma en op dinsdag 25 juli speelt Rusland tegen Duitsland.

Het is de eerste keer dat Nederland het EK vrouwenvoetbal organiseert. Naast Utrecht zijn er nog zes andere speelsteden, dit zijn Breda, Deventer, Doetinchem, Enschede, Rotterdam en Tilburg. In totaal doen er zestien landen mee aan het EK dat plaatsvindt van 16 juli t/m 6 augustus.

Hieronder vindt u een overzicht van de wedstrijden en meer informatie over de kaartverkoop.

Speelschema: http://www.knvb.nl/downloads/bestand/8698/weuro17schemanl

Kaartverkoop

Categorie 1    Categorie 2

Groepswedstrijd         € 20,-              € 10,-

Kwartfinale                 € 20,-              € 10,-

Halve finale                € 30,-              € 15,-

Finale                          € 40,-`             € 20,-

Kinderen tot en met 14 jaar krijgen 50% korting als zij samen komen met een volwassene. Groepen vanaf tien personen krijgen per persoon 20% korting. Iedereen die alle wedstrijden in één stadion bezoekt of naar alle groepswedstrijden van één land gaat, krijgt 20% korting op het totaalbedrag.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over het EK Vrouwenvoetbal 2017. Volg dan de officiële social media accounts van het toernooi.

Bron: KNVB

Een introductie video van Utrecht als speelstad van het Europees Kampioenschap Vrouwenvoetbal 2017:

De Gemeente Utrecht is druk bezig met de voorbereidingen van het toernooi we spraken Kitty Koelman in aflevering 13 van CampusTalk Lente 16/17.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.