Fanatiek? Als de klere

De Utrechtse Kiki Duren (24) heeft de top 50 gehaald van de meeste stemmen en hiermee het casting weekend van Expeditie Robinson 2017.  “Ik ben absoluut geen fitgirl en moet het echt hebben van doorzettingsvermogen en ik zou voor mezelf willen testen hoe ik me gedraag onder zulke extreme omstandigheden”, aldus Kiki. 

Voor het eerst in acht jaar mogen er ook onbekende Nederlanders meedoen aan het bekende programma Expeditie Robinson. Vijf weken op een onbewoond eiland, je moet er maar zin in hebben. Maar daadwerkelijk meedoen is nog niet zo makkelijk. Uiteindelijk mogen er maar vier onbekende Nederlanders deelnemen en de concurrentie is groot. “Duizenden mensen hebben zich aangemeld. Geen idee hoe ik zoveel stemmen kan hebben gekregen. Het heeft er denk ik mee te maken gehad dat ik een van de eerste was met mijn video”, aldus Kiki.

“De kans is natuurlijk heel klein dat ik mag meedoen. Ze kiezen vaak een ouder iemand, een heel sportief iemand en dan hopelijk nog iemand als ik. Nu nog afwachten dat het casting weekend geen stormbaan gaat worden of iets dergelijks”, vertelt een lachende Kiki.

Kiki’s auditie filmpje:

Wil je zien hoe Kiki het opneemt tegen twee andere kandidaten? Kijk het dan hier terug in uitzending CT11!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.