Het leven van een klokkenluider gaat niet over rozen

Jarenlang zo getreiterd worden door je collega’s omdat je misstanden op je werk meldt. Dat ‘overkwam’ klokkenluider Victor van Wulfen, nadat hij in 2008 misstanden meldde bij defensie over vliegbasis Eindhoven. Inmiddels is hij weg defensie, maar dat betekent niet dat de zaak is afgerond.

Van Wulfen werd van te voren gewaarschuwd door zijn leidinggevende dat als hij de melding zou doorzetten, ze hem zouden ‘pakken’. Hij zette door en dat betekende het begin van een langslepende en stinkend zaakje. Dat de zaak stinkt blijkt onder meer uit artikelen die Follow The Money over de zaak Van Wulfen.

In een interview met BNR Nieuwsradio van vorig jaar laat Van Wulfen zelf zijn licht schijnen op de gebeurtenissen van de afgelopen jaren “Ze hebben er alles aan gedaan om mij kapot te maken”  is Van Wulfen resoluut. In de minidocumentaire ‘Op de barricades’  doet van Wulfen nog eenmaal openhartig zijn verhaal. Dit keer met nog meer details.

De link: https://soundcloud.com/robin-v-driesten/documentaire-hans-en-rob

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.