Brook Urick geeft tips om succesvol te ‘sugardaten’

Na het afschaffen van de basisbeurs is het populair onder studenten om te ‘sugardaten’. Hierbij gaan ze, de sugarbaby, op zoek naar een sugardaddy of -mommy, die hun vaak verwent met luxe cadeautjes, etentjes, reisjes en geld, zodat ze hun studie(schuld) kunnen (af)betalen. In ruil daarvoor geven ze hun sugardaddy of -mommy gezelschap. En soms seks, maar dat is niet verplicht.

Brook Urick is zelf zo’n sugarbaby geweest en kwam voor het eerst in aanmerking met sugardaten toen ze nog op de hogeschool zat. Op dat moment wist ze nog niets van ‘sugardating’, maar inmiddels is ze woordvoerder van ’s werelds grootste suikerdatingwebsite Seeking Arrangement. In onderstaande podcast legt ze uit waarom mensen op een suikerdatingwebsite zitten.

Daarnaast heeft Brook ook handige tips voor je als je zelf sugarbaby wilt worden en daarin succes wilt boeken:

© Shivani Boer

In Nederland en België is Suiker Arrangement de grootste suikerdatingwebsite. In aflevering 13 van CampusTalk was directeur Dick Krijnen dan ook te gast bij ons in de studio. Kijk hier de uitzending terug als je meer wilt weten over Suiker Arrangement, suikerdaten en het verhaal van een echte sugardaddy wilt horen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.