Een druk leven en planten combineren

Druk, druk, druk, iedereen lijkt het druk te hebben vlak na de zomervakantie. Dan komt ook nog eens de winter om de hoek kijken. Miral wil net de deur uit, maar bedenkt zich dat ze haar planten nog geen water heeft geven…

Miral belde in de middag dus met Susanne van een tuincentrum in Utrecht. Susanne legt uit wat de trends qua planten zijn deze winter, maar geeft Miral ook een tip mee voor haar cactussen:

Je ziet dus maar weer dat het soms slim is om even iemand te bellen die ergens verstand van heeft. Want het probleem bleek dus precies het tegenovergestelde te zijn. Gelukkig weten we nu allemaal wat de wintertrend zijn wat betreft binnenplanten. Mocht je echt met je handen in het haar zitten en toch van je planten af willen, kan je ze altijd naar het plantenasiel sturen. In deze aflevering van CampusTalk (CT7) wordt daar meer over verteld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.