“Ik had helemaal niks met mijn borsten”

De 18-jarige Gido Krom heeft afgelopen september zijn borsten laten verwijderen. Gido is transgender en hij wist al van jongs af aan dat hij in het verkeerde lichaam was geboren. Het laten verwijderen van zijn borsten was voor hem een grote stap, en hij is blij dat hij het gedaan heeft ook al heeft hij er nog enkele littekens van zijn operatie aan overgehouden. “Mijn borstoperatie is nu twee maanden, één week, zes dagen en ruim vijf uur geleden”, aldus Gido. In dit interview vertelt Gido over zijn transformatie en over de operatie:

Kijk hier om te lezen hoe zo’n borstoperatie in z’n werk gaat.

Gido Krom is ook in onze twaalfde herfstuitzending te zien. Hij vertelt hier wat hij vindt over het coachen van transgenders in hun loopbaan. Benieuwd wat hij te vertellen heeft? Kijk hier de twaalfde uitzending terug!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.