Langs bij PUHA

In hartje Utrecht zul je tegenwoordig veel kleine winkeltjes van lokale ondernemers tegenkomen. Tijdens aflevering 16 van ons herfstseizoen zag je al dat deze ondernemingen veel samenwerken om samen sterker te worden. Zo ook de initiatiefnemers van de PUHA shop route. Want zij hebben niet alleen de shop route. Hun eigen winkel PUHA begon ook ooit als iets heel kleins.

“We begonnen zeven jaar geleden op de Hardebollenstraat. Toen zat het daar nog vol met prostitutie”, vertelt Team Karsdorp. “Dus dat was heel lastig beginnen. In plaats van ertegen te vechten probeerden we het juist te omarmen. Dan maakten we van die leuke kaartjes met teksten als: “Wip eens een keer langs”. Dat sloeg echt aan.

Later ontgroeiden we eigenlijk de Hardebollenstraat een beetje. Het was ook een heel klein pand. Toen besloten we naar de Voorstraat te verhuizen. Daar hadden we een iets grotere plek en konden we ook qua winkel iets meer uitbreiden.”

Wil je weten wat PUHA nou eigenlijk allemaal doet en wat het concept van de winkel is. Kijk dan het filmpje hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.