Spookhuis in The Wall zeer populair

Begin september opende een nieuwe spookhuis in The Wall in Leidsche Rijn. Het spookhuis is onderdeel van Halloween Fright Nights en tot waren alle tickets telkens uitverkocht. Ondanks de populariteit is het spookhuis ook al een aantal keer negatief in het nieuws geweest omdat een bezoeker wegen hyperventilatie naar het ziekenhuis is afgevoerd. Toegang tot het spookhuis is mogelijk vanaf vanaf zestien jaar.

Onze verslaggeefster Suzette Nesselaar bezocht het spookhuis en nam een snelle tour. Benieuwd hoe het spookhuis er van binnen uitziet? Ontdek het hier:

Nieuwsgierig naar nóg engere spookhuizen? In California staat het spookhuis genaamd 17th Door Haunted House. Dit spookhuis is in 2017 is uitgeroepen tot het engste spookhuis van de wereld. De minimumleeftijd voor toegang tot het spookhuis is 21 jaar en betreden op eigen risico… Eerder werd in 2013 het McKaney Manor horrorhotel uitgeroepen tot engst attractie van de wereld. Het bedrijf heeft drie filialen, weliswaar ook in de Verenigde Staten, in Alabama. Tijdens het bezoeken van dit spookhuis wordt je als bezoekers ook ‘mishandeld’. Dat bestaat uit blinddoeken en het gedwongen eten van gruwelijke gerechten.

Eerder onderzocht Campusblog hoe je iemand goed kan laten schrikken. Kijk hier de vijftiende herfstuitzending terug.

In Utrecht zijn nog meer enge plekken te bezoeken, ook tijdens Halloween. Klik hier voor tips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.