Wijnweetjes van een wijnexpert

Wijn is zoals we dus al zagen tijdens de uitzending immens populair. Alleen zijn er een aantal dingen die veel wijndrinkers niet weten die je wijndrinkervaring net dat beetje beter maken.

Ron Andes is al ruim dertig jaar actief in de wijnwereld. Hij bezit de titel MV wat de hoogst erkende diploma voor wijnexperts is en hij is de enige gecertificeerd wijntaxateur van NL. Tevens is hij de voorzitter van de Wijnacademie. Hier leert hij studenten over wijn en hoe je een echte wijntaxeur kan worden. Voor de beginnende wijndrinker hebben we een paar weetjes van Ron meegekregen, zodat jij hier zelf ook van kan leren zonder dat je op de wijnacademie hoeft te zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.