Verhalen vertellen in een kano

Al jaren vertellen we elkaar graag verhalen. Er bestaat zelfs een Wereldverteldag, dat ieder jaar op 20 maart plaatsvindt. De vertelevenementen en activiteiten schieten als paddenstoelen uit de grond. 

Marjolein Kalter is verhalenverteller van beroep. Zij vertelt historische verhalen terwijl ze met een groep per kano door de grachten van Utrecht vaart. Verslaggever Emma Bouwheer sprak met haar over haar passie en de vertelcultuur in Nederland.

Marjolein is veruit niet de enige verhalenverteller in Nederland. Ook Abe van der Veen vertelt graag verhalen. Zijn fantasieverhalen zijn enorm populair en hij organiseert dan ook verschillende wandelingen in Amersfoort. Benieuwd hoe hij je meeneemt in zijn fantasie? Kijk dan hier naar de uitzending Campustalk 12 Herfst 2017-2018!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.