De Utrechtse Boekenbar

De Utrechtse Boekenbar is sinds kort gevestigd aan de Westerkade in Utrecht. Een bijzondere boekenwinkel waar je, bijvoorbeeld nadat je een boek hebt gekocht, ook nog eens kunt genieten van een lekker kopje Utrechtse koffie. 

Tim vertelt dat hij bijzondere boeken heeft omdat de boeken niet overal te koop zijn. Hij verkoopt namelijk niet alleen maar bestsellers. De koffie die in de Utrechtse Boekenbar wordt verkocht is afkomstig van de koffiebranderij Het Koffielab in Utrecht.

Tim heeft de boekenbar opgericht vanuit zijn liefde voor boeken. Daarnaast had hij het idee dat Utrecht toe was aan een vernieuwende boekenwinkel. Doormiddel van een enquête heeft hij gekeken of de Utrechters hier ook echt behoefte aan hadden.

Ben jij ook zo benieuwd geworden naar de boekenbar? Bekijk dan het filmpje hieronder! Wil je meer weten over de verkoop van boeken en de stijging daarvan? Kijk dan naar aflevering 2 van CampusTalk van winter 17-18.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.