Drie tips voor startende ondernemers

Stel, je wilt beginnen met ondernemen. Hoe doe je dit dan? En hoe zorg je dan dat je onderneming een succes zal worden? Ondernemerscoach Bjorn Six van de Ondernemersacademie in Utrecht geeft je drie tips om van je onderneming een succes te maken.

In Campustalk 9 (Winterseizoen 2017 – 2018) besteedde wij aandacht aan het stijgende aantal ondernemers in Utrecht. De startende ondernemers gaan vooral aan de slag als consultant, organisatieadviseur, of starten een eigen webshop. Toch stoppen veel ondernemers binnen de eerste vijf jaren. Bjorn Six, ondernemerscoach geeft je onderstaand drie tips voor startende ondernemers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.