Het nieuwe werken

Flexwerk wordt steeds populairder en daarbij ook de flexplekken. Zo heb je toch een werkplek, collega’s en hoef je niet thuis te werken. Voor veel mensen is dit belangrijk omdat ze zo werk kunnen scheiden van hun privéleven.

De vraag naar flexibele kantoorplekken groeit enorm. Door de aantrekkende economie overstijgt de vraag het aanbod. Er komen dan ook steeds meer plekken bij, ook in Utrecht, zoals Hashtag Workmode van Emilie Sobels.

Hieronder een lijstje met verschillende flexplekken in Utrecht: 

DAAR

DAAR ligt aan de cultuurroute Rotsoord. Dit wandel- en fietspad is een verbinding tussen Rotsoord en de binnenstad van Utrecht, op tweehonderd meter afstand van station Vaartsche Rijn. Je kunt bij DAAR kiezen om een strippenkaart te nemen of een abonnement. Dit kun je helemaal zelf samenstellen.

De Stadstuin 

De stadstuin is voor jonge en creatieve ondernemers. De stadstuin bevind zich op de Europalaan, dus dichtbij de binnenstad van Utrecht. Ze creëren een werkomgeving waar je je onderneming goed kunt ontwikkelen. Er is onder andere een restaurant aanwezig en er zijn veel projectruimtes.

Seats2meet Utrecht CS

Seats2meet ligt in Hoog Catharijne. Je kunt hier reserveren per stoel. Ook zijn er veel grote ruimtes die je kunt huren als je met een aantal mensen wil vergaderen. Ze kenmerken zich door een industriële uitstraling. Hieronder in het filmpje kun je zien hoe het eruit ziet! En wil je zien hoe de flexplekken van #Workmode eruit zien? Bekijk dan aflevering 10 van CampusTalk van winter 17-18.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.