Tafeltennisser Richard Mulder gaat voor meer dan alleen gezelligheid

Richard Mulder is nu al bijna een jaar lid van tafeltennisvereniging SVE. Na een ongeluk zit hij in een rolstoel, daarnaast heeft hij hier blijvende hersenschade aan overgehouden. Richard kwam een aantal jaar geleden terecht bij zorginstelling Reinaerde in Utrecht waar hij passende zorg krijgt. Vanuit deze instelling kwam hij terecht bij tafeltennisvereniging Sport Vereniging Eendracht (SVE). Deze sportvereniging heeft speciaal voor mensen met een niet-aangeboren-beperking, een team opgesteld. In de 6e uitzending van CampusTalk winter 2017/2018  wordt duidelijk waarom een vereniging als deze zo belangrijk is voor de doelgroep. 

Er werden al eerder sportactiviteiten georganiseerd door de zorginstelling, maar dit was de eerste keer dat zij de handen ineen sloegen met een sportclub. De goedlachse Richard speelde als tiener al tafeltennis in een jeugdhonk, nu speelt hij bij de Utrechtse vereniging. En, hoewel het er ontzettend gezellig is, wie denkt dat het alleen maar om het plezier draait heeft het mis.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.