Wat winkels hebben aan de Utrechtse Euro

De Utrechtse Euro, een lokale digitale munt waarmee je in vele winkel in en rond Utrecht kunt betalen. Zoals te zien in uitzending vier van CampusTalk Winter 17-18 zijn de plannen groot en begint het langzaam te lopen. Maar wat zijn de voordelen van betalen met de Utrechtse Euro. Dat vroegen we aan Aron Blankestijn Van Café JOOST en Ron van Oostrum van Rio de Bio. Twee winkels die de Utrechtse Euro accepteren als betaalmiddel. Bekijk het interview in de video hieronder:

Wil je nou weten waar je allemaal met de Utrechtse Euro kunt betalen? kijk dan op de site van de Utrechtse Euro voor de huidige kaart.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.