Bescherming tegen hoge golven

De zeespiegel stijgt en naast alle keringen is het van groot belang dat de dijken Nederland beschermen. De dijken moeten ieder jaar worden bijgehouden en verstevigd. 

In aflevering 17 van Campustalk van winter 17-18 zagen we al dat de zeespiegel de komende jaren flink gaat stijgen. Om Utrecht zo goed mogelijk te beschermen tegen al dat water zijn stevige dijken van groot belang. In onderstaande video vertelt technisch accountmanager Chris Hesseling van H&B grondstoffen meer over het verstevigen van dijken. Chris Hesseling werkt bij Grondstoffen bedrijf H&B. Zij leveren onder andere grondstoffen voor de waterbouwwerken (dijken en zeeweringen).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.