Wat doet politie organisatie Roze in Blauw?

Er wordt in de gemeente Utrecht veel gedaan aan het behouden en het vergroten van de tolerantie jegens LHBT+’ers. Dit werd duidelijk in de 16e uitzending van CampusTalk winter 2017/2018 . Om dit te bewerkstelligen is er een samenwerkingsverband met het Openbaar Ministerie, Artikel 1 Midden-Nederland en het COC Midden Nederland.

Elke instantie of organisatie heeft binnen dit verband een eigen taak. Arjan de Vries legt uit wat politie organisatie Roze in Blauw precies doet. Wel met gepaste trots, want volgens hem zou de organisatie er eigenlijk helemaal niet moeten zijn. Lastig dus, om mijlpalen te noemen waar de organisatie trots op is.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.