De 5 grootste vervuilers in Nederland

In uitzending 17 van Campustalk winter 17-18 ging het over vervuilende bedrijven in Nederland die Milieudefensie een halt toe wilt roepen. Zo noemde een woordvoerder van Milieudefensie onder andere Shell.

Maar is Shell in Nederland wel de grootste vervuiler? Uit onderzoek van de Emissieautoriteit wat gedaan is in 2017, blijkt dat kolencentrales veruit de grootste vervuilers zijn. Ben je benieuwd welke 5 bedrijven het meeste uitstoten en waarmee dat te vergelijken is? Bekijk dan deze infographic hieronder, die gemaakt is op basis van het onderzoek wat gedaan is door de Emissieautoriteit.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.