Opgeruimd leven? Drie tips!

In uitzending 13 van CampusTalk winter 2017-2018 was al te zien dat mensen het lastig kunnen vinden om een opgeruimd en georganiseerd leven te lijden. Hier zijn verschillende oorzaken voor. Maar gelukkig ook oplossingen!

Vrijwel de belangrijkste reden waarom mensen hun spullen niet weg kunnen gooien is omdat zij er emotionele waarde aan hechten. Het komt ook voor dat mensen bepaalde spullen niet weg willen doen omdat zij denken dat het nog van pas zou kunnen komen in de toekomst. Af en toe is het zo dat mensen hun eigen identiteit bepalen aan de hand van de bezittingen die zij hebben. Hoe meer spullen zij bezitten, hoe hoger hun zelfwaarde is.

Ben jij nou ook helemaal klaar met al die spullen en zou je hier graag eens de bezem doorheen willen halen, maar weet je niet hoe? Opruimcoach Lammy Wolfslag geeft je drie tips om een opgeruimd leven te lijden!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.