DWARS wil een autovrije binnenstad

In uitzending 19 van Campustalk Winter kwamen jongeren aan bod die zich inzetten voor de politiek in Utrecht. In het item werden vertegenwoordigers van DWARS, de jongerenpartij van GroenLinks en van JouwVeenendaal geïnterviewd. 

DWARS wil samen met GroenLinks proberen de binnenstad van Utrecht autovrij te maken. Met de gemeenteraadsverkiezingen in aantocht, is dat een van de speerpunten. JouwVeenendaal wil als jongerenpartij mee gaan doen aan de reguliere gemeenteraadsverkiezingen in Veenendaal. Maar hoe wil JouwVeenendaal als jongeren dan volwassenen gaan bereiken? En wat is nou precies het plan met een autovrije binnenstad? Kijk dan de video hieronder.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.