Fysiek gehandicapt en toch goed gekleed?

Shoppen naar kleding als fysiek gehandicapten is vaak erg lastig, want het aanbod in de winkels is nog niet goed genoeg. Maar met enkele tips kan dit al beter worden.

Stel u voor u loopt er altijd goedgekleed bij, maar op een dag raakt u fysiek gehandicapt. Het lijkt misschien niet het eerste waar u aan denkt, maar goedgekleed blijven gaan in een rolstoel of met een prothese is voor veel mensen alsnog belangrijk. Helaas voor hen is het aanbod in de grote winkelketens zeer klein. Kelly Sue van Sue’s Warriors was in uitzending 11 van Campustalk winter 2017-2018 te gast in onze studio en vertelde wat zij met haar stichting wil bereiken.

Maar ook met het huidige aanbod is al veel winst te behalen, als u weet wat bij u past. Zo geeft Astrid Mast kledingadvies aan vrouwelijke ondernemers, dit keer Evelien Freriks. Zij is onderneemster en kwam enkele jaren geleden terecht in een rolstoel en worstelde in het begin erg met haar kledingkeuze. Toen kwam Astrid Mast, van Succes trek je aan, met tips die haar nu weer een goed gevoel geven.

Benieuwd welke tips dat waren? Kijk dan snel het onderstaande filmpje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.