De top 5 bordspellen voor het hele gezin

Je kent het wel, Triviant en Monopoly. Steeds worden deze spellen die met de feestdagen op tafel gezet. Maar, tegenwoordig zijn er veel meer spellen die gespeeld kunnen worden, die niet standaard zijn, maar wel heel makkelijk te spelen. 

Dit worden ook wel “gateway games” genoemd. Hierbij ben je niet bezig met een urenlang kaartspel of een regelboek die je een uur van te voren moet doorspitten, maar gewoon even lekker met het hele gezin samen spelen. In de onderstaande video geeft Tijn Rams, eigenaar van bordspellen winkel Subcultures aan de Oude Gracht de top 5 hiervan. Games die je tegen elkaar of ook samen kan spelen.

Ben jij nou ook helemaal geïnspireerd om een bordspel te gaan spelen, maar weet je niet met wie? Kom gezellig elke maandag naar de bordspellenavond van Subcultures waar zo’n 80 andere spelers te vinden zijn. Kijk in uitzending 12, winter seizoen 17/18 van Campustalk hoe leuk zo’n avond is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.