Veilig de piste af met onervaren wintersporters

Ga jij aankomende vakantie op wintersport? Verwacht dan een piste vol ervaren en onervaren wintersporters. Een ongeluk zit dan in een klein hoekje, en al zijn er weinig hoeken te vinden op de skipiste, ongelukken zijn dagelijkse kost. In de twaalfde aflevering van CampusTalk Winter 17-18 is te zien waarom ervaren wintersporters grote ongelukken hebben en wat daar de oplossing voor is. Maar ook onervaren wintersporters kunnen veilig de berg af met deze tips.

Bas Mooij is ski- en snowboard leraar  en is voormalig kampioen synchroon snowboarden. Ervaren wintersporter in hart en nieren dus. Redacteur Bodil Tummers heeft daarentegen al vijftien jaar niet op skies gestaan. In onderstaande video geeft Bas haar drie tips voor meer veiligheid op de piste:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.