Verkeersproblemen Utrecht zorgen ook voor landelijke ophef

In het item was te zien dat de verkeersproblemen in 2018 opgelost moeten worden rond ’t Goylaan. Partijen als VVD en Groenlinks hebben hier allebei zo hun eigen visie op. In het verleden heeft ook de landelijke politiek zich bemoeit met de verkeersproblemen rondom Utrecht.

In 2016 moest ’t Goylaan opnieuw worden ingericht en dit heeft averechts uitgepakt. De politiek in Den-Haag is vervolgens de situatie gaan bekijken en heeft er flink wat kritiek op los gelaten. Benieuwd naar wat kamerleden van de verkeerssituatie bij ’t Goylaan vinden na de verkeerssituatie van 2016? Kijk dan deze video.

Na alle ophef in de landelijke politiek en met de gemeenteraadsverkiezingen voor de deur buigt de lokale politiek zich opnieuw over het probleem. Hoe gaat het deze keer opgelost worden en gaat de landelijke politiek zich erin bemoeien?

Zo vredig als hier op deze afbeelding, zal het helaas weinig nog zijn in Hoograven.

Verslaggever Rutger Knol heeft dit item gemaakt naar aanleiding van zijn eigen onderzoek. Hij is woonachtig in Hoograven en zocht samen met de politiek naar oplossingen. Bekijk het item in de 19de afleveringen van Campustalk Winter 2017-2018.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.