5 culturele hotspots

Utrecht bruist van de nieuwe eettentjes, winkels en cafés. Op elke hoek vind je wel een leuke plek om even bij te praten met vrienden. Op het gebied van culturele plekken, kom je in Utrecht absoluut aan je trekken.

Van het spoorwegmuseum tot het filmfestival, het is er allemaal. Voor veel bezoekers is het een manier om te netwerken en om wat nieuws te leren, voor de ander gaat het vooral om de gezelligheid en muziek. Kortom; een enorm divers publiek. Daarom een lijst met een top 5 leuke culturele locaties in Utrecht, waar je écht een keer geweest moet zijn.

In uitzending 1 van Campustalk lente 2017-2018, vertelt Jolanda Kamphuis van het jeugdcultuurfonds over de culturele instellingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.