Blind in Slot Zeist

Kunstexposities zijn leuk als je een liefhebber bent. Het blijft ook leuk, zolang je maar met je poten van de kunstwerken afblijft! Tot en met mei is dat wel anders bij de expositie van KUBES in Slot Zeist.

Stichting KUBES bestaat 30 jaar en al 30 jaar verzorgen zij onder andere exposities gemaakt door slechtzienden en blinde kunstenaars. In aflevering 6 van lenteseizoen 2018 was er uitgebreid aandacht voor creativiteit door visueel beperkten. Zo volgden we kunstenares Janneke onder andere in haar atelier en trad muzikant Blinde Ed op bij ons in de studio.

Gewapend met een blindenstok en Janneke aan mijn zijde, ging ik zelf ook nog op pad bij de expositie! Bekijk de video hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.