Last van een kater? Hier een aantal tips van de kenners!

Het komt je vast niet onbekend voor: je bent van plan om het bij een paar biertjes te houden en daarna netjes je bed in te kruipen. Maar helaas blijft het vaak niet bij die ‘paar biertjes’. De volgende ochtend word je wakker met een bonkend hoofd, droge mond en het liefst blijf je de hele dag in je bed.

Redactielid Nienke probeerde in aflevering 7 een anti-katermiddel uit, en dronk heel optimistisch die avond negen glazen bier. Ze nam het anti-katermiddel na het drinken en voor het slapen gaan, met de hoop de volgende dag wakker te worden zonder een kater. Maar helaas, de kater was niet voor de poes.

De volgende keer is het misschien handig om iets minder te drinken, maar zoals vaak gezegd wordt: ‘drank in de man, wijsheid in de kan.’ Dus als je toch te diep in het glaasje hebt gekeken, hier wat tips van de kenners om de day after fris en fruitig wakker te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.