Nieuw bestemmingsplan Amsterdamsestraatweg

De plannen vanuit de gemeente om de Amsterdamsestraatweg aan te pakken zijn in volle gang. De openbare ruimte wordt aangepakt en ook nieuwe ondernemers zijn welkom. Dit is ook hoe Jeroen Schut, eigenaar van ‘The Food Club’ het ervaart. 

In uitzending achttien van Lente 2017/2018 kwam naar voren dat sommige ondernemers zich niet helemaal geholpen voelen door de gemeente. Dat terwijl ze soms al jaren op de Amsterdamsestraatweg gevestigd zijn. Iets waar deze nieuwe onderneming over meeleeft. Toch zijn ze ook blij is dat zij wel de vergunningen krijgen die ze nodig hebben. ”Soms voelt het of de gemeente wel wil meewerken aan nieuwe hippe tenten. En wij worden vergeten!” zo zegt Paolo Provitina, eigenaar van broodjeszaak Capaci. Een rechtlijniger aanpak van de gemeente naar ondernemers, zou door de ondernemers zelf gewaardeerd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.