Nieuwe muziek door onze huisrapper

Zoals je in uitzending vijf van het Lente 2017/2018 kan zien, hadden wij een talentvolle rapper uit Zuilen te gast in de studio. De rapper bracht vorig jaar zijn album Lonesome uit en kwam vorige week met een nieuwe single, genaamd Area.

”In mijn eerste album zaten behoorlijk veel emotionele en persoonlijke teksten, samen met veel mellow beats. Deze single gaat echt een stuk harder, inhoudelijk en muzikaal gezien.” aldus de rapper. Hij brengt  nu dagenlang in de studio door samen met zijn producer. Ze zijn hard aan het werk voor het nieuwe album.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.