De top 5 Kpop hits van dit moment

Als je voor het eerst naar Kpop luister zal je waarschijnlijk niet snappen waar je naar luistert. Als je niet weet waar je moet beginnen, maar toch meer wilt weten, kijk dan niet verder. Hierbij de top 5 Kpop hits van het moment uit de Soompi Kpop charts.

 

Nummer 5: Got7, Look

Het nummer geschreven door leider JB, is dit pop, house nummer de grootste hit van de groep tot nu toe met het eigen record van 6 en een half miljoen views in 24 uur. De in 2014 gevormde groep door het management JYP, heeft veel verschillende nationaliteiten in de groep. Als je meer wilt weten over de groep zou hun reality show Real Got7 een goede start.

 

Nummer 4: Red Velvet, Bad Boy

De groep die afgelopen week nog tegenover Kim Jong-Un in Noord-Korea stonden, staan nu op nummer vier onze lijst. De Noord-Koreaanse leider zou eigenlijk twee dagen later in Pyongyang verschijnen om een speciaal concert te bijwonen van Zuid-Koreaanse artiesten, maar had zijn schema aangepast om de meiden te kunnen zien.

 

Nummer 3: Momoland, Bboom Bboom

Een groep gevormd in een reality show genaamd Finding Momoland in 2017, had Momoland met hun drie single’s nog geen bekendheid achter hun naam staan. Dat alles veranderde toen ze begin 2018 met het nummer Bboom Bboom kwamen. Het werd overnacht een geweldige hit en staat al sinds januari hoog in de hitlijsten

 

Nummer 2: BIGBANG, Flower Road

Als je het wilt hebben over Kpop legendes, hebben we er zeker een in een groep als BIGBANG. Gevormd in 2006 hebben deze ‘Kings of Kpop’ hit na hit gescoord in de Koreaanse muziek scene. Hun laatste uitgebrachte single ‘Flower Road’ staat overal hoog in de hitlijsten zonder een videoclip of enige promotie vanuit de band. Vier leden van de groep zitten namelijk nu in het leger voor hun dienstplicht van 21 tot 24 maanden.

 

Nummer 1: Mamamoo, Starry Night

Op nummer een van onze lijst staan niemand minder dan de vier diva’s van Mamamoo. Gevormd in 2014, maar deze meiden zijn geboren om op het podium te staan. Ze imponeren met hun persoonlijkheden op het podium en klinken alsof ze het al veel langer dan vier jaar doen. Met het nummer Starry Night laten de dames een hele andere kant van hun muzikaliteit zien dan dat we van ze gewend zijn, dus zeker een waardige nummer een.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.