Leer je vrienden te imponeren!

Zoals in de uitzending is beloofd kun je hier zometeen leren hoe jij je vrienden, familie en kennissen kunt imponeren op de volgende spelletjes avond met je nieuw aangeleerde ‘cardistry’ skills. Poker, pesten, jokeren, hartenjagen, klaverjassen en zelfs UNO, bij al deze spellen is het nodig om kaarten te schudden. Dit zijn dus allemaal mogelijkheden om je nieuw geleerde trucs te tonen.

De pro tip is om al deze moves eerst te oefenen boven je bed of op de bank zodat je niet elke vijf seconden het spelletje “52 card pick-up” hoeft te spelen. Dat ben je namelijk al vrij snel beu. De moves worden steeds een beetje moeilijker worden maar, hou vol en onthoudt Rome is niet in één dag gebouwd. Binnen de kortste keren ben jij de coolste persoon op de spellenavond.

De beloofde hulpmiddelen uit uitzending 17 van het lenteseizoen.

Move 1:

Move 2:

Move 3:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.