Verplaatsbare muziek

Een vinylplaat kun je op verschillende plekken krijgen. Je kunt het uit een winkel halen, maar ook online bestellen. Nu is er de platenbakfiets. Deze zal op verschillende evenementen komen te staan, waar je uit een selectie van tweehonderd tot tweehonderdvijftig platen kunt kiezen.

De platenbakfiets is precies wat het woord al zegt, een bakfiets met daarin platen. Een zadel, dat identiek oogt, maar inmiddels wel een gelzadel is geworden. Een zwarte fiets, met een grote houten bak aan de voorkant en ook nog een grote sticker die de hele bovenkant van de klep bedenkt, met daarop: “Muziek Staffhorst Vinyl”.

De platenbakfiets is een echte bakfiets waarin je bakken kun stoppen. Deze bakken moeten er eerst in worden gezet, omdat het anders veel te zwaar is om op te tillen. De bakken zijn speciaal op maat gemaakt en worden in de winkel geselecteerd op genre. Wat past er bijvoorbeeld het beste op het evenement waar de platenbakfiets op dat moment staat. De eigenaren van Staffhorst Vinyl vonden dit een mooie manier om muziek te verkopen. Er is ook een fysieke winkel, Staffhorst Vinyl, maar met de bakfiets kun je ook naar andere locaties toe. Je kunt er een leuk praatje maken met de medewerkers die je ook kunnen adviseren over de muziekkeuze. Wil je iets kopen voor een verjaardag en weet je wel ongeveer naar wat voor muziek de jarige luistert, maar niet wat je moet geven? Dan kunnen zij je helpen.

Geplaatst door Muziek Staffhorst Vinyl op maandag 30 april 2018

Het eerste evenement was Koningsdag. Vlakbij de winkel, Staffhorst Vinyl, was de platenbakfiets voor de tweede keer officieel in gebruik. Er waren ook optredens zijn van vier bands.

19 mei in Het Muzieklokaal bij de Bemuurde Weerd.

10 juni bij de Utrecht Urban Trail.

22 juni in Het Muzieklokaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.