Darin El Houfi (20) start eigen huiswerkschool

De examens zijn in volle gang en de meeste leerlingen zeggen geen nee tegen een extra lesje bijles om de examens wel te halen. Niet iedereen kan de dure examentrainingen en bijlessen betalen. Daarom startte Darin El Houfi zijn eigen huiswerkschool zoals hij vertelde in deze aflevering van Let’s Talk.

Darin vertelde in de uitzending van Let’s Talk dat hij vindt dat bijlessen tegenwoordig veelste duur zijn. ”Ik kon toen ik op de middelbare school zat zeker wel wat bijles kon gebruiken, maar mijn ouders konden dat helaas niet betalen. Ik zie veel om me heen dat veel mensen het niet kunnen betalen, daar wilde ik wat aan doen.”

Darin heeft naar zijn eigen mening een heel redelijk uurtarief. ”Ouders betalen tussen de 35 en 55 euro per maand. ‘Als een kind dan 2 uur per week bijles krijgt, dan kom je op een uurtarief van 4 tot 5 euro uit.” aldus, de Zeistenaar. Hij hoopt bijles hierdoor voor meer kinderen toegankelijk te maken.

Het doel van Darin is om het niveau van zijn leerlingen op te krikken. ”Soms zie ik leerlingen die op vmbo-niveau zitten, die makkelijk havo kunnen doen. Ik hoop dat wij ze kunnen helpen om dit niveau te kunnen bereiken.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.