Investeringen die het goed doen

Nederlanders kijken naar steeds meer verschillende manieren om geld te investeren. Zoals u al in onze uitzending heeft kunnen zien, zijn Old Timers een steeds populairdere investering geworden. Hieronder beschrijven wij vier anderen populaire investeringen.

1. Lego: Het stukje speelgoed dat iedereen kent. En dan vraagt u zich waarschijnlijk af, waarom investeren in dat blokje dat zo’n pijn kan doen als je erop staat? Nou, er zijn verschillende specials op de markt die heel, heel, heel veel geld waard kunnen worden.

2. Whiskey: De sterke drank die behalve een kater ook veel geld kan opleveren. Het gaat dan niet om de flessen die nu nog te koop zijn bij de slijterijen, maar om whiskey-merken die niet meer bestaan. Verzamelaars hebben voor zulke flessen heel hoge bedragen over.

3. Munten: En dan natuurlijk oude munten. Zo kunnen zeldzame guldens soms een paar duizend euro waard zijn. Het is voor veel mensen een hobby waardoor het zomaar kan zijn dat je munten hebt waarvoor mensen veel geld over hebben. Ook hierbij heeft de eventuele gouden investering te maken met de hoeveelheid verzamelaars en hoe uniek de munten zijn.

4. Kunst: Dit is en blijft de populairste investering onder mensen met veel geld. Maar, het bijzondere aan kunst is dat onbekende kunstwerken in één klap heel bekend en dus veel geld waard kunnen worden

Het item over investeren in Old Timers is terug te zien in aflevering 5 van de zomereditie van CampusTalk. https://campusblog.nl/campustalk-uitzendingen/
 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.